Tuotteet

Love paws tassuvaha

– kotimainen luomu tassuvaha -kosteuttaa tehokkaasti
– rauhoittaa kutinaa & kirvelyä välittömästi
– suojaa herkkiä anturoita kulumiselta,asfaltilta,kosteudelta,pakkaselta,soralta yms..
– sopii myös haavan hoitoon
 
Love Paws Shampoo
– shampoo ja hoitoaineKotimaisuutta korostavat raaka-aineet koivu, nokkonen ja kauraöljy hoitavat ihoa ja turkkia tehden siitä kauniin kiiltävän ja helppohoitoisen. Puhdas lopputulos LovePaws® koirashampoo pesee tehokkaasti ja vaahtoaa hyvin, joten on mukava käyttää.Helppo hoitaa LovePaws® hoitoaine on hyvin kosteuttava ja ravitseva. Antistaattinen lopputulos vähentää takkuuntumista ja helpottaa turkin hoitamista.

Green Canine

– luonnon elektrolyytti-Elinvoimaa ja energiaa koirallesi– 100% luonnollisesti,Green canine on tuote, jota koirasi rakastaa. Sen avulla nestetasapaino pysyy optimaalisena, koira jaksaa ja voi paremmin, suoriutuu kisoista ja metsästyksestä sekä palautuu nopeammin – luonnonmukaisten raaka-aineiden voimalla. Lisää tietoa tuotteista saat kysymällä lisää tai osoitteesta: https://www.masajo.fi/

JAKKE lisäravinteet
– täydentää koirasi ruokintaa ja on koirasi hyvinvoinnin kannalta tärkeä!
 
Jakke Agility 150 g
– nivelille ja jänteilleSUPERTEHOA nivelille ja jänteille! Supersuosittu ja käytössä tehokkaaksi todettu Jakke Agility sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, hyaluronihappoa, kollageeni (tyyppi I:stä ja II:sta), kurkumaa, yuccaa, MSM:ää ja ruusunmarjaa – eikä mitään täyteaineita! Erinomainen nivelravinne koiralle, jolla on nivelrikko, niveltulehdus tai muita nivelongelmia, esim. koiran ontuminen! Ja myös aktiiviselle koiralle!

Jakke Gluko+HA 300 g

– nivelilleSupersuosittu ja käytössä tehokkaaksi todettu Jakke Gluko+HA on glukosamiini-, kondroiittisulfaatti-, HA (hyaluronihappo eli healon) ja MSM- (metyylisulfonyylimetaani) valmiste, täydennysrehu koirille, nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Erityisesti kovassa rasituksessa oleville ja vanhoille koirille Jakke Gluko+HA on oivallinen lisä ruokintaan. Erinomainen nivelravinne koiralle, jolla on nivelrikko, niveltulehdus tai muita nivelongelmia!

Jakke Move+ 150 g

– nivelille ja jänteilleSUPERTEHOA nivelille ja jänteille! Jakke Move+ sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, hyaluronihappoa, kollageeni (tyyppi I:stä ja II:sta) – eikä mitään täyteaineita! Erinomainen nivelravinne koiralle, jolla on nivelrikko, niveltulehdus tai muita nivelongelmia, esim. koiran ontuminen! Ja myös aktiiviselle koiralle!!

Jakke Rose 150g & 300 g

– ruusunmarjaaRuusunmarja on tehokas nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvoin-tiin, hyvä vatsalle, iholle ja karvalle, todellinen terveyspommi: paljon C- ja E- vitamiinia ja kuitua. Ruusunmarjaa on perinteisesti käytetty anemian, päänsäryn ja infektiotautien hoitoon sekä keripukin ehkäisyyn. Ruusunmarjaa käytetään tehokkaasti nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Erityisesti kovassa rasituksessa oleville ja vanhoille koirille ruusunmarja on oivallinen lisä ruokintaan. Vaikuttava aine on ruusunmarjan galaktolipidi.

Jakke MSM 150 g

Jakke MSM (metyylisulfonyylimetaani eli orgaaninen rikki) on rehuaine koirille lihasten ja nivelten luonnollisen toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Rikki on oleellinen osa hyvien ja terveiden solujen tuottamisessa. Sitä esiintyy pieniä määriä elimistössä.Jakke Karpalo 150 g – virtsateiden ja vatsan hyvinvointiinKarpalo on kotimainen terveellinen ja runsaskuituinen vitamiinipommi, joka auttaa moneen vaivaan. Se edesauttaa hyvää terveyttä sekä hellii vatsaa ja suolistoa, sillä se sisältää suoliston terveydelle tärkeää pektiinia ja karvasaineita.

Jakke BioMix 100 g & 200 g

– karvalle, iholle, anturoille, kynsilleJakke BioMix on biotiinia, metioniinia, sinkkiä, kuparia, ruusunmarjaa, lesitiiniä, tyrniä ja panimohiivaa sisältävä täydennysrehu koirille. Nämä ravintoaineet ovat tärkeitä kynsille ja anturoille ja ihon ja karvapeitteen hyvälle kunnolle. Jakke BioMix on tehokkaaksi todettu! Erinoimainen tuote koiran iho-ongelmiin.

Jakke TyrniVS 150 g

– tyrnimarjaa ja valkosipuliaTyrnimarjassa on todella poikkeuksellisen runsaasti flavonoideja, Omega-öljyjä ja vitamiineja. Tyrnin flavonolit ovat kvertsetiini, myrisetiini, isoramnetiini ja kamferoli, jotka vaikuttavat esim. sydämen ja maksan toiminnan ja immuunivasteen parantumiseen. Eniten flavonoideja esiintyy tyrnimarjan kuoressa ja juuri sen alla.

Jakke Merilevä 50 g

– hampaiden, vatsan ja ihon hyvinvointiinJakke Merilevä on 100 % luonnontuote, rehuaine koirille; tehokas pahanhajuista hengitystä, hammaskiveä ja plakkia vastaan, hyvä vatsalle, kynsille, iholle ja turkille, sisältää mm. paljon vitamiineja, aminohappoja, Omega 3- ja Omega 6 -rasvahappoja ja kivennäis- ja hivenaineita.

Jakke Zinc+ 100 g

– iholle, karvalle, kynsille, anturoilleJakke Zinc+ on tehokas sinkkivalmiste koirille, täydennysrehu ihon, karvan, anturoiden ja kynsien ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Erinoimainen tuote koiran iho-ongelmiin.Jakke Zinc+ kohentaa turkin kuntoa ja kasvua ravitsemalla ihoa, tukee sen pehmeyttä ja kimmoisuutta ja samoin myös anturoiden, tukee myös kynsien vahvuutta ja kasvua.

Jakke Magn 200 g

– lihaksille, palautumiseen, stressiinJakke Magn on magnesiumvalmiste koirille, täydennysrehu lihasten, hermoston, sydämen ja verenkierron toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin.Magnesium auttaa myös stressitilanteissa, keskittyminen ja suorituskyky paranevat, lisäksi se edistää ruokahalua. Erinomainen lihaksistolle.

Jakke Calc D3+Zn 150 g & 300 g

– kalsiumia, D3 ja Zn raakaruokinnan oheen Jakke Calc D3+Zn on kalsium-, D3-vitamiini ja sinkkivalmiste koirille, täydennysrehu luuston ja nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Kalsium on erittäin tärkeää luuston kehittymisen kannalta. D3-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä.Lisää tietoa tuotteista saat kysymällä lisää tai osoitteesta: https://www.jakke-lisaravinteet.fi/shop/